Golf Studios

hero-image

Golf Studios on uudenlainen golf-simulaattori, jossa pelaat kavereidesi kanssa markkinoiden parhaalla simulaattorilla. Pääset tilaan koodilla, jonka lähetämme varauksen jälkeen sähköpostiisi. Golf Studiosilla pelaat ja harjoittelet itsenäisesti vaikka keskellä yötä. Voit tuoda omat mailasi, tai kokeilla meidän huippumailojamme.

phone-icon

Astu sisään

Lähetämme sinulle koodin sähköpostiisi, jolla avaat studion oven.

golf-icon

Pelaa golfia

Tule yksin tai kavereiden kanssa. Meiltä saat mailat tarvittaessa.

Trackman 4 esittelyssä

TrackMan 4 on markkinoiden tarkin ja ammattilaisten eniten käyttämä lyöntitutka. TrackMan 4 on varustettu Dual Radar Tekniikalla, joka mahdollistaa uskomattoman tarkkuuden. Näet täsmälleen miten pitkälle, missä kulmassa ja millaisella kierteellä olet lyöntisi lyönyt.

golf-swing

Erilaiset pelimuodot

TrackMan 4 sisältää sekä lyöntitutkan, virtuaali rangen että simulaattoriohjelmiston. Voit valita erilaisia pelitiloja sen mukaan haluatko pelata golfia simulaattorilla vaiko harjoitella swingiäsi virtuaali rangella.

golf-software golf-software golf-software

Harjoittelutila ja virtuaalinen range

TrackMan 4 on markkinoiden tarkin lyöntitutka. Se mittaa lyöntisi lukemattomista kulmista, ja auttaa täten sinua ymmärtämään paremmin swingiäsi. Virtuaalisella rangella voit kokeilla erilaisia pelitiloja ja vertailla omia lyöntitilastojasi PGA-pelaajien vastaaviin numeroihin.

Simulaattori on erinomainen oman bägisi mailojen lyöntipituuksien määrittämiseen. Voit valita simulaattorista mailan, lyödä muutaman lyönnin ja katsoa värikoodeilla minne eri mailojen pituus kantaa, ja lopuksi verrata värikoodeja muihin mailoihin. Näet myös lyöntien keskihajonnan, joka auttaa sinua arvioimaan mailojen sopivuutta omaan käyttöösi.

Lyönnistäsi saat mm. seuraavia tietoja

  • Mailan lavan tulosuunta
  • Lyönnin lähtösuunta
  • Pallon lähtökulma
  • Mailan lavan kulma osumassa
  • Mailanpään nopeus
  • Pallon lähtönopeus
  • Lyönnin pituus
  • Lyöntikulma
  • Smash factor = lyönnin tehokkuus
  • Kierre draw/fade/suora

Peliä ympäri vuoden - Virtual Golf 2 -simulaattori

Virtual Golf 2 -simulaattori mahdollistaa todentuntuisen pelikokemuksen keskellä talvea. Tämän parempaa golf-simulaattoria ei ole eikä tule.

Simulaattori tarjoaa valittavaksesi kymmeniä huippukenttiä mallinnettuna ympäri maailmaa. Voit pelata joko yksin tai kavereidesi kanssa. Simulaattorissa puttaaminen on myös tehty niin lähelle todellisuutta kuin se vain on mahdollista.

Käyttöliittymä on suunniteltu minimaaliseksi ja yksinkertaiseksi, joten aikasi ei mene tietokoneen kanssa tappelemiseen.

Tule kokeilemaan TrackMan 4 itse, ja ylläty!

Talo tarjoaa mailat - Srixon ja Cleveland testattavana

golf

Tarjoamme käyttöösi uudet Srixonin ja Clevelandin mailat, mutta voit toki pelata myös omalla setilläsi. Valikoimista löytyy mailat sekä miehille että naisille; Regularina ja Stiffinä. Tarjoamme myös Srixonin z-Star pallot käyttöösi.

Ota yhteyttä

golf-swing

Myynti

Petri Halme
044 533 6179
pete@golfstudios.fi

Lohja / Erik Myllymäki
040 967 4224
lohja@golfstudios.fi

Vantaa / Anttu Hietakari
020 731 0260
vantaa@golfstudios.fi

Akaa / Ville Ojala
045 340 6305